THANKSGIVING

På onsdag eftermiddag tog jag, Jen och barnen tåget in till NYC. Vi mötte upp Rob på hotellet och efter det gick vi till Radio City för att se Rockettes. HUR COOLT SOM HELST!









Dom hade riktiga kameler och får på scenen... (?)



Riktigt bra show. Efter den var slut så hörde vi på väg hem mot hotellet att någon uppträdde vid rockafeller center så vi tog oss igenom publiken och vilka såg vi? jo, Justin Bieber och Usher.. ganska komiskt faktiskt. Fick inte så bra bilder då vi var så långt ifrån men det är sant iaf.

Dagen efter det gick vi upp tidigt för att se thanksgiving paraden. SJUKT stora ballonger av allt från Svambob Fyrkant till Smurfarna till Jultomten. Fick även se gnarls barkley tror jag det var.



Fett mäktigt.

Vi åkte hem på torsdagkväll efter vi ätit middag med vänner till familjen. Idag är det fredag och jag har dansat just dance på wii med barnen. Imorn åker vi till NYC igen för lite shopping och annat kul :) See ya!

Natti











Date med NYC



Tog tåget in till NYC



Grand Central



Och eftersom Ida och Sofia var typ 2 timmar sen bestämde jag mig för att fixa en karta och sen strosa runt på egen hand, började såklart med Times Square.
















Hamnade i Central Park så småningom. Kände mig PRECIS som Carrie Bradshaw! Hade en egen liten date med NYC helt enkelt.











Besökte Disney butiken :) GRYMT





Sist men inte minst åkte vi lite taxi. Vart? Till svenska godisbutiken Sockerbiten såklart :)

Hade en superdag i city med trevligt sällskap och ömma fötter! Underbart :)

Bye


Lördag kväll.

Igår kväll hade jag bland de värsta kvällarna jag haft i hela mitt liv.

Det hela började med att jag skulle skjutsa Emma på karate. När vi väl kom dit var det ingen där och då slog det mig att hon inte hade någon karate ikväll vilket jag helt glömt bort. Vi fick vända om helt enkelt.
När jag kört en bit så kommer det på höger sida en anslutande väg och SEKUNDEN jag tittar dit för att kolla så det inte kommer någon bil tvärstannar bilen framför mig. Jag låg så pass nära så jag hade inte en chans. PANG.
Jag körde alltså in i den andra bilen. Hade ingen aning vad jag skulle göra eller hur jag skulle reagera. Kvinnan i bilen framför kliver ut och kommer emot mig. Jag tror såklart att jag ska få VÄRLDENS utskällning. Jag öppnar dörren och det första hon frågar är bara om jag hade en mobiltelefon för hon hade ingen. Jag ger henne min mobil och hon ringer 911. Hon beter sig som att hon varit med om detta varje dag och verkar inte bry sig så mycket.
JAG däremot freakar. Jag börjar tokgrina och barnen i baksätet frågar vaför jag grinar. Jag får knappt fram några ord och säger bara att alla ska vara lugna och att jag ska ringa Jen.
Polisen dyker upp och frågar också varför jag grinar. Folk verkar tycka att detta är inget att bry sig om. Att det är vardagsmat typ.

Polisen ringer ambulansen som i sin tur inte fattar varför dom är där för alla är okej. Jen dyker upp och säger åt mig att det inte är någon fara. Jag är fortfarande i shock och kan inte få stopp på tårarna. Ambulanspersonalen undersöker barnen iaf för det är rutin. Vi sitter i ambulansen och alla skrattar och skämtar om allting medan jag är ett totalt nervvrak. Har aldrig känt mig så skyldig och idiotisk i hela mitt liv. Ville bara sjunka genom jorden.

VARFÖR ska detta hända just mig? Jag som är så fruktansvärt noga med att hålla hastigheten och hålla uppsikt,
speciellt då barnen är i bilen.

När vi väl kommer hem ville jag bara vara ensam. Kunde inte ens kolla Jen i ögonen för jag skämdes så mycket. Går därför ner på rum och sitter där hela kvällen. Jen kommer ner och frågar om jag mår bra. Säger såklart att jag gör det fastän jag ligger och grinar sönder. När Rob kommer hem kommer han in och pratar med mig och säger att allt är bra. Jag har ingenting att oroa mig över och huvudsaken är att alla mår bra. Kan såklart inte hålla mig från tårar ändå. Har aldrig känt mig så misslyckad i hela mitt liv.

Idag mår jag såklart mycket bättre. När jag tänker efter så är det ganska komiskt att jag mådde så dåligt av en sak som var en olycka. Man är ju bara människa och man gör misstag. Men som tur är så lär man sig av sina misstag och detta har fått mig att fatta att det tar mindre än en sekund för olyckor att inträffa. Galet.

Men men, idag hade jag en mycket bättre dag som tur är.



Tog med barnen till Nails och fick manikyr och pedikyr. Allt gick hur bra som helst tills Katie lyckades få håret att fastna i fläkten som torkar naglarna och började grina som en galning. Typiskt henne.



När vi kom hem gick vi ut och fotade lite. Vädret var fantastiskt.







Deras förra hund Tigers grav. Lite känsolsamt.










Senare på kvällen gick jag ut och åt med Emma på McCartys :)



Och efterätten blev såklart Starbucks :) Hur trevligt som helst!


Har som sagt haft en ytterst händelserik helg. Imorn blir det New York City med Ida och jag hoppas innerst inne att det inte händer något jobbigt och obehagligt.

Nighty.


Hi

I förrgår skypade jag med världens bästa Carlström :) Det var så skönt att få prata av sig lite!
Och igår förutom från mamma fick jag ett samtal ifrån Bali. Lite lustigt att man kan prata med folk seriöst över hela världen på skype.

Idag börjar jag jobba kl 14 och jag tänkte att jag skulle vara duktig och kliva upp imorse och åka iväg på bodypump men när alarmet ringde bestämde jag mig för att sova istället. Är ju lite mör i kroppen idag sen zumban och yogan igår. Hehe.

Bara TRE veckor kvar till Florida och DISNEYWORLD!! kan knappt bärgar mig! Jag kommer bli barn på nytt :)

Bye


8 års kalas!

Var på 8 årskalas ikväll. Emmas och Katies kusin Tyler. Vi åt, pratade och skrattade i det mest fantastiska hus jag nånsin sett! Du vet dom där typiska amerikanska underbara gigantiska husen man ser på tv? Otroligt. Det var ett miljondollar hus. Jag dog (!)

Iaf, efter att ha återhämtat mig så gick jag med på att dansa till Just Dance på Wii. Sjukt kul! Skrattade så sjukt mycket. Jen och Rob dansade också, hur kul var inte det att se egentligen!?

Köpte även en plattång idag. Som man kan locka håret med. Jag gick för att köpa en plattång men kom ut från affären med lockat hår. (?) Den äger iaf.



Night

Lite bilder från igår :)



Gick ut med detta sköna gäng. En från Thailand, dom andra från Mexico och Venezuela. Ensam blond? oui.



Vi gick till O'connors i Mount Kisco :)





Jag och Patricia.


Var chaffis så jag drack inget. Det var skönt.

Bye

Utgång!

Ikväll ska jag gå ut för första gången sedan jag kom hit. Får se hur det slutar. HAHA! ne, men jag ska förmodligen vara nykter :) det jobbiga med staterna är att man måste ta bilen överallt. Verkligen ÖVERALLT. Så det blir antingem Danbury, Patterson eller White Plains ikväll :)

Wish me luck!

Bye

Movienight!

Var på bio ikväll med en mexikansk tjej jag lärt känna vid namn Patricia. Vi såg Jack and Jill med Adam Sandler. SJUKT rolig :) och Johnny Depp var med under en liten stund så det var ju ett plus i kanten. Hehe.

Night!

HAHA

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=3714308

Gick igenom mina mail idag. Hittade denna roliga grejen .. någon som råkade höra det på radion? inte? okej, BRA.

Så ung och ovetandes.

Yeeees!

Nu har vi äntligen fångat den där förbannade musen som skrämt mig om nätterna! Ful är den också.. det tycker även mina värdföräldrar så det är inte bara jag.. så det så.

Var på en klass igår vid namn cardio blast och är sååå mör idag. Skulle egentligen gå på yoga imorse men när jag vaknade kunde jag inte för jag hade sån fruktansvärd träningsvärk. haha! gött-

Ska skypa med mamsen och momma nu!

Bye

Hej Hopp!

Oh my gosh. Har inte uppderat på länge nu. Anledning? Strömavbrott, inget internet samt fullt upp. Och kanske lite för att jag inte orkat.

Iaf så den gångna veckan har jag gjort lite saker. Låter bilderna tala för mig. Orkar inte skriva ner allt, sån är jag. Lat.



Måndagen den 31 oktober firade vi Halloween såklart och eftersom jag inte hade något att klä ut mig till bestämade sig flickorna för att jag skulle vara en rockstar. Detta blev resultatet efter de rotat i min garderob. Coolt.



Emma var en vampyr och Katie batgirl. Cute.



Vi började dagen med att åka till Danbury Mall för trick or treating. Sjukt mycket folk så vi for hem ganska snabbt.



Vi for vidare till Jens föräldrar för middag. Vi gick trick or treating före såklart.



Folk tar Halloween allvarligt alltså. Dom klär ut sig och väntar på att barnen ska komma trick och treating. Vissa hus såg riktigt läskiga ut också.



Emma på karate.



Gick en två timmar lång promenad med Nala dagen efter snöovädret förra lördagen.





Fint väder.



Det är så lustigt att folk har amerikanska flagga utanför huset året runt. Tydligen har folk börja gjort det efter 9/11.



Hade fredagsmys med Sara.



Mina värdföräldrar var på Ikea igår och köpte då glögg :) nådigt glad!



Även ett pepparkakshus!



Och lite annat smått och gott.



Åkte med Ida till White Plains för lite shopping och Cheesecake Factory :)



Det var gooooooott.



Ida fick parkeringsböter. Jag tyckte det var lite roligt.



Vill ha. Vill ha. Vill ha. Vill ha. Vill ha. Vill ha.

Ja, det var då lite av vad jag gjort den senaste veckan. Jo, jag glömde säga att jag har varit på musjakt också. Har en mus i mitt rum som skrämde livet ur mig en natt så nu har jag 3 fällor i mitt rum men inget napp ännu. Sover för tillfället på Katies rum också. Detta är en DEMON MUS så jag vill inte sova i samma rum som den.

Skypade med morbror Lars idag också. Det var trevligt :) 
och Pappa? Kan du för guds skull fixa skype nån gång. Hur svårt kan det vara? GOD.

Nu filmis sen off to bed. Night!






RSS 2.0